Δρομολόγια

Δρομολόγια:

Τα δρομολόγια είναι καθημερινά!
Ξεκινούν από το λιμάνι των Ισθμίων, διασχίζουν τη διώρυγα και επιστρέφουν πάλι εκεί απ όπου ξεκίνησαν. Συνήθως, πραγματοποιούνται στις 10:00 το πρωί και έχουν διάρκεια περίπου μια ώρα και ένα τέταρτο . Η συχνότητά τους εξαρτάται από τον εκάστοτε  αριθμό των επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο. Σε αυτό υπάρχει ιδιαίτερη ευελιξία καθώς προγραμματίζονται συχνά και έκτακτα δρομολόγια από οργανωμένες ομάδες (ΚΑΠΗ, ξενοδοχεία, σχολεία κλπ.) ή τουριστικά γραφεία.
Εκτός των τακτικών διελεύσεων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση το πλοίο είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη προσωπική εκδήλωση (γάμος, βάπτιση, γιορτή) όλες τις ώρες της ημέρας.
Κρουαζιέρες πραγματοποιούνται, ακόμα, υπό το φως της πανσέληνου!!! Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο σε κάθε πανσέληνο πραγματοποιείται μια τρίωρη κρουαζιέρα,σε μορφή πάρτυ με DJ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΧΟΡΌ!!!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με όλους εσάς εγκαινιάζοντας σελίδα στο Facebook: CAT ARGO– ΑΡΓΩ την οποία ενημέρωνε σε καθημερινή βάση σχετικά με τα δρομολόγια και τις δράσεις του πλοίου. 
Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται τις ημερομηνίες και τις ώρες που επιθυμείτε.
Για κρατήσεις, παρακαλώ, όπως απευθυνθείτε είτε στην σελίδα μας στο   Facebook:CAT ARGO– ΑΡΓΩ  είτε στο e-mail μας:
Τέλος, μπορείτε, ακόμα, να μας καλέσετε στο: 6942542548 (Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κ.Σαλπαδήμος Βασίλειος)

Στείλτε μας μήνυμα

Email :


Μήνυμα :